مزیت های استفاده از دوربین فیلمبرداری حرفه ای

11021 بازدید
آموزش تصویربرداری,کاور

آموزش تصویربرداری: همانطور که میدانید در مقالات آموزش تصویربرداری گفتیم که بهتر است قبل از شروع کار با دوربین فیلمبرداری حرفه ای کار با آن را یاد بگیرید تا به مشکلی برنخورید. یک دوربین فیلمبرداری حرفه ای با توجه به قابلیت های ویژه ای که دارد این امکان را به تصویربردار می دهد تا در هر مرحله از کار بتواند فیلم را ببینید و هر صحنه ایی که دچار مشکل و ایراد می باشد را حل کند. پس شما می توانید در هر لحظه فیلمی را که ضبط کرده اید را به روی مانیتور و یا در نمایش خود دوربین تماشا کرده و ایرادات را رفع نمایید.

لازم است بدانید که دوربین فیلمبرداری جز وسایل الکترونیکی می باشد. نسل جدید این دوربین ها به صورت شارژی هستند و تا زمانی که دوربین شارژ داشته باشد شما می توانید فیلمبرداری نمایید. نکته دیگری که لازم است بدانید این مورد می باشد که، فیلم برخی از این دوربین ها به روی یک نوار ویدیو ذخیره می شود که قیمت این نوار ها بسیار ارزان می باشد و شما میتوانید از یک نوار ویدیویی چندین بار استفاده نماید.

چگونه یک تصویرسازی موفق داشته باشیم؟

برای آنکه در هر کاری موفق باشید لازم است تا در آن کار تسط داشته باشید. فیلمبرداری و تصویرسازی هم به همین صورت می باشد و در قدم اول اگر شما بخواهید یک تصویرسازی موفقی داشته باشید لازم است تا به صورت کامل به روی فیلمبرداری و دوربین مسلط باشید.
در قدم دوم برای تصویر سازی موفق لازم است تا کار خود را به صورت حساب شده جلو ببرید. به گونه ایی که قبل از شروع مراحل کار را به طور دقیق بدانید و سپس شروع به فیلمبرداری و تصویرسازی نمایید.
قدم سوم که می تواند بسیار به شما در یک تصویرسازی موفق کمک کند، استفاده از حالت خودکار دوربین می باشد. شما می توانید قبل از شروع کار و فیلمبرداری، تمامی حالت های دوربین را به روی حالت خودکار بگذارید و سپس فیلمبرداری و تصویرسازی را شروع نمایید.

 

مهارت های تسلط داشتن بر دوربین فیلمبرداری حرفه ای:

  • آشنایی کامل به تمامی تنظیمات و دکمه های دوربین
  • توانایی فیلمبرداری در زاویه ها و صحنه های خاص
  • داشتن صبر و حوصله و استقامت

 

شرایط مختلف فیلمبرداری

یکی از ویژگی هایی که دوربین فیلمبرداری حرفه ایی دارد، همه کاره بودن آنها می باشد. اگر یک دوربین فیلمبرداری حرفه ای و همه کاره باشد آن وقت برای انواع فیلمبرداری ها و تصویرسازی ها کاربرد خواهد داشت. که در این صورت کار تصویربردار را بسیار راحت خواهد کرد.

 

دوربین ویدیو یا دوربین تلوزیونی

آموزش تصویربرداری

دوربین فیلمبرداری حرفه ای از قسمت هایی همچون کلگی دوربین، کلگی سه پایه و پایه ی دوربین تشکیل میشود که در زیر بیشتر به آنها خوهیم پرداخت

 

الف. کلگی دوربین

بین دوربین های خانگی و دوربین فیلم برداری حرفه ای تفاوت هایی وجود دارد که یکی از آنها در کلگی دوربین میباشد. این قسمت از دوربین شامل موارد زیر می باشد:

  1. عدسی زوم
  2. حسگر های تصویر یا همان سی سی دی ها
  3. نمایاب
  4. کابل دوربین ( کابلی که دوربین را به واحد کنترل وصل می کند)

همچنین یک گوی به زیر کلگی درون صفحه سوراخ دار وجود دارد که به کلگی سه پایه جفت می شود.

 

ب. کلگی سه پایه

به این قسمت از دوربین پن هد نیز گفته می گویند. این قسمت این امکان را به کلگی دوربین می دهد تا به راحتی و نرمی بچرخد. قسمت یاز دوربین که بالانی تیلت نام دارد، کلگی دوربین را به صورت افقی نگه می دارد که باعث می شود تا دوربین به سمت عقب و یا جلو خم نشود. دوربین های حرفه ایی دارای دسته پن هستند که این امکان را به تصویر می دهد تا بتواند به راحتی دوربین را کنترل و هدایت نماید که بسیار برای تصویربرداری مفید می باشند

 

پ. پایه ی دوربین فیلمبرداری حرفه ای

پایه دوربین فیلمبرداری حرفه ای  انواع مختلفی دارد که از بین آنها میتوان به گیره دوربین، تک پایه، سه پایه، پایه ستونی و یا جرثقیل اشاره کرد

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://www.resanefarsi.ir/?p=1194

نظرات

0 نظر در مورد مزیت های استفاده از دوربین فیلمبرداری حرفه ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.