برسی انواع دوربین های فیلمبرداری و کارایی آنها

11272 بازدید
آشنایی با انواع دوربین و کارایی آنها

برای استفاده از هر وسیله ایی لازم است تا در ابتدا مشخصات و نحوه کار با آن وسیله را بدانیم. بخصوص که اگر این وسیله جدید دوربین باشد. همانطور که می دانید دوربین یکی از وسایل الکترونیکی بسیار حساس می باشد که در ابتدای کار با دوربین اگر مشخصات و کاربرد های آن را ندانیم ممکن است خسارت جبران نا پذیری به دوربین وارد نمایم. همچنین در ابتدا باید بدانیم که دوربین های ویدیویی انواع مختلفی دارد که هر کدام از آنها مخصوص فیلمبرداری در یک مکان مجزا می باشند. به طور مثال یک سری از دوربین ها تنها مناسب برای فیلمبرداری در استودیو ها می باشد و بسیاری نیز مناسب برای فیلمبرداری مستند مناسب می باشد. در ادامه قصد داریم تا به صورت مختصر به برسی انواع دوربین های فیلمبرداری بپردازیم و کاربرد های آن را به شما عزیزان بگویم. پس با ما در این قسمت از آموزش فیلمبرداری در وبسایت رسانه فارسی همراه باشید.

دوربین فیلمبرداری,دوربین,آموزش فیلمبرداری,انواع دوربینها

دوربین های ویدیو

در گذشته دوربین فیلمبرداری تنها در یک الی دو مدل و اندازه بودند، اما امروزه دوربین های فیلمبرداری و ویدئویی در اندازه ها و اشکال مختلفی ساخته می شوند. دوربین های خیلی کوچک که در فیلمبرداری های مستندی و امنیتی از آنها استفاده می شود و دوربین های بسیار بزرگ و بسیار حرفه ایی که برای استفاده در استدیو های فیلم برداری استفاده می شود.

دوربین های مصرفی

در ادامه مبحث برسی انواع دوربین های فیلمبرداری، به یک سری از دوربین های فیلمبرداری اشاره میکنیم که به دوربین مصرفی شهرت دارند. از این نوع دوربین می توان برای فیلمبرداری خانگی و فیلمسازی های کوچک و ارزان استفاده کرد. دوربین های مصرفی به صورت کارخانه ایی دارای تجهیزات ضبط حرفه ایی درون خود دارند به همین علت می توان از این دوربین ها برای بسیاری از فیلمبرداری های سبک استفاده کرد

دوربین فیلمبرداری,دوربین,دوربین هندی کم,آموزش فیلمبرداری,انواع دوربینها

دوربین فیلمبرداری کف دستی

همانطور که گفتیم امروزه انواع مختلفی از دوربین های فیلم برداری و ویدئویی ساخته شده است که هر کدام به صورت مجزا کاربردهای ویژه خود را دارند. یکی دیگر از دوربین های ویدئویی جدید، دوربین کف دستی نام دارد. این دوربین های کف دستی به علت داشتن اندازه کوچک و حجم کم باعث شده است تا بسیاری از افراد برای فیلم برداری های خود از این نوع دوربین استفاده نمایند.

از دوربین کوچک برای فیلمبرداری استفاده کنیم یا بزرگ؟

یکی از ویژگی های دوربین های کوچک فیلم برداری سبک و کم جا بودن آن ها می باشد که می توان به راحتی در هر شرایطی و در هر موقعیت فیلم برداری از این دوربین های کوچک استفاده کرد. همچنین این دوربین ها برخلاف کوچک بودن کیفیت بالایی دارند و شما می توانید با این دوربین ها عکس و فیلم های بسیار با کیفیتی بگیرید. اما ناگفته نماند که دوربین های ویدئویی بزرگ دارای تجهیزات و قابلیت های ویژه ایی می باشند که می توانید یک فیلمبرداری بسیار حرفه ایی داشته باشید.

دوربین فیلمبرداری,دوربین,آموزش فیلمبرداری,انواع دوربینها

دوربین های حرفه ایی

دوربین هایی چون  eng/efp/sng بسیار سبک و بسیار انعطاف پذیر می باشند که شما می توانید به راحتی از این دوربین ها برای فیلم برداری در استودیو ها استفاده نماید. سبک بودن ای دوربین ها باعث شده است تا بتوانید به راحتی این دوربین ها را به روی سه پایه ها سوار نماید و با تسلط بیشتری فیلم برداری نماید. کاربرد بیشتر این دوربین ها برای تهیه خبر می باشد.

یک سری از دوربین های ویدیویی که دوربین استودیویی نام دارند به علت حرفه ایی بودن و پشرفته بودن و داشتن عدسی بسیار قوی، بسیار سنگین وزن می باشند و حتما باید پایه هایی چون پایه ستونی قرار بگیرند. یکی از ویژگی های دوربین های استودیویی اتصال آن با کابل مخصوص به اتاق فرمان می باشد. همچنین میتوانید صفحه فیلمبرداری را نیز در ویکی پدیا بخوانید 🙂

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://www.resanefarsi.ir/?p=1153

نظرات

0 نظر در مورد برسی انواع دوربین های فیلمبرداری و کارایی آنها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.